Marianne Gotfredsen
2004
     
Første gang jeg blev introduceret for Parelli, tænkte jeg: Det er absolut ikke noget for mig. Jeg red distriktstævner på LB-LA plan i en stor rideklub, og var nok en af de 'upcoming' ryttere (synes jeg selv). Dengang syntes jeg  ikke, at der var noget galt i at have ondt i armene efter ridning, at min hest var bange for alting, at hun ikke kunne stå stille, og at hun gik sin vej, når jeg ville hente hende fra fold. Det var jo bare sådan det var - også for mange andre.

SiriusBrun Vallak e. Sting

Sirius er desværre taget til de evige græsmarker. Jeg købte Sirius i februar 2017 af den dame, der havde avlet ham. Hun har redet dressur på ham, men han har aldrig ville tage rigtig kontakt på biddet. Jeg håber, at det kan blive ændret med lidt Game of Contact. Foreløbig leger vi hen imod level 3 og 4. Han skal lige finde sig til rette i, at selv om der er løs tøjle, så er der stadig krav til opmærksomhed og balance.

Jeg fornemmer, at Sirius grundlæggende er en ret left brain (selvsikker) hest, men han har meget usikkerhed, som viser sig både som Right-Brain Extrovert og Right-Brain Introvert.

Læs mere om horsenality på parelli.com.

rosa 250x375Skimmel hoppe

Rosa er til låns fra Dorthe. Med sin skønne farve er hun gårdens maskot. Hun kører pony travløb i Kvistgård og er sommetider ridepony for Tristan og Theodor. Hun elsker alle de store vallakker, og de elsker hende.

Rosa er primært Left-Brain Extrovert

Læs mere om horsenality på parelli.com.

store hestedagBrun Hoppe e. Blue Horse Don Romantic

Madonna er her desværre ikke længere efter november 2016.

Madonne købte jeg som min nye levels hest, når Ea skulle pensioneres. Hun havde desværre nået at lære en masse, som hun ikke havde brug for. Så det første lange stykke tid gik med at viske tavlen ren og starte forfra. Der gik en måned med daglig træning, før jeg har lyst at sætte mig og og skridte i rebgrime.

Madonna er overvejende Left-Brain Extrovert, men optræder også ofte som Right-Brain Extrovert og Right-Brain Introvert.

Læs mere om horsenality på parelli.com.

EaRød hoppe e. Falkner.

Ea rejste til de evige græsmarker 1. juli 2015. Sov sødt.

Ea var min Levels-hest. Dvs. hun var den hest, som jeg har brug til at lære sammen med, og til at bestå de forskellige levels inden for Parelli. Jeg købte hende som springhest i 2004. Hun har været min forsøgskanin, og har måtte gå meget igennem for min lærings skyld. Jeg er hende dybt taknemmelig. Hun har hjulpet mig hele vejen igennem level 1 til level 4.

Ea var Right-Brain Introvert på kanten til Right-Brain Extrovert.

Læs mere om horsenality på parelli.com.