Print

Vores luksus løsdrift er en fuldpas løsning. Du skal bare komme og hygge og træne med din hest. Vi klarer resten.

Fuldpas opstaldning pr måned inkl moms

Hest (149 cm og derover)   2.800 kr 
Stor pony - kat 1 og 2 (129-148,9 cm):    2.500 kr
Lille pony - kat 3 og mindre (op til 128,9 cm)   2.200 kr

 

Opstaldningsprisen inkluderer:

 Se beskrivelse af løsdriften

 

Opstaldning med mugetjans pr måned inkl moms (pt ingen ledige)

Hest (149 cm og derover)   1.800 kr 
Stor pony - kat 1 og 2 (129-148,9 cm):    1.500 kr
Lille pony - kat 3 og mindre (op til 128,9 cm)    1.200 kr

 

Du får det samme som ved fuldpas løsningen, men du har mugetjans 10 dage om måneden. Der vil være 2 andre personer, som muger de andre 20 dage om måneden. I aftaler indbyrdes, hvilke dage i hver især tager. Det er både inde- og ude området, der skal muges. Hvis du ønsker en plads med mugetjans, kan du komme på venteliste.

 

Ormekur

Alle heste i løsdriften kontrolleres/behandles for orm 2 gange om året. Vi står for det hele, og sender dig blot en regning plus 50 kr i administrationsgebyr. Dette kan kun fraviges ved dokumenteret gødningsprøve/ormekur.

 

Stærke hove

Vores løsdrift er designet til at give hestene sunde og stærke hove ved at den indeholder mange forskellige underlag - både hårdt og blødt - som hestene går rundt på. Nogle heste kan godt få ømme hove i starten af at gå i løsdriften, især hvis de kommer direkte fra boks-opstaldning eller fra bløde forhold. Derfor tilbyder vi, at du kan tilkøbe biotin-kur med Farriers Formula. Det er selvfølgelig helt frivilligt.

Pris for biotin-kur pr måned inkl moms

  Anbefalet dosis
Hest (600 kg - 120 g/dag) 570 kr 
Stor pony (400 kg - 80 g/dag):  380 kr
Lille pony (200 kg - 40 g/dag)  190 kr

Denne pris inkluderer, at hesten får tildelt den mængde Farriers Formula, som vejledningen foreskriver dagligt i en måned ad gangen. 

 

Vilkår

Vi underskriver begge en opstaldningskontrakt, så der er helt rene linier mellem os. Kontrakten indeholder bl.a. nedenstående ting:

Se eksempel på opstaldningskontrakt

Se vores ordensreglement

 

Bestil plads til din hest eller pony nu

på telefon 60 64 62 61 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rosa hviler sig i løsdrift 

Hvad får jeg for pengene?

Måske har du en fornemmelse, at løsdrift er ikke noget for dig - det er mudder og dårlige hove, mørke og kedelige forhold, svært at styre foder, og forbundet med en masse arbejde i form af vagter og opgaver. 

Ikke her!

 

Du skal ikke muge, blande foder, eller tage vagter. Du kan bruge din tid på din hest, eller du kan få mere tid til andre ting i livet.

 

Du behøver ikke gå og bekymre dig om den nu får for meget eller for lidt, om den bliver jaget væk fra foderet af førerhesten, eller om den selv står parkeret ved truget hele dagen. Det styrer foderstationerne og computeren.

 

Indretningen er designet til at få hestene til at bevæge sig for at få foder og andre aktiviteter. Registreringer i tilsvarende stalde viser, at hestene bevæger sig 9-24 km om dagen. Så skulle der være en gang i mellem, hvor du ikke når herud, så får hesten stadig masser af sund træning.

 

Området er let kuperet, og hestene skal derfor op og ned af bakke flere gange om dagen. Det styrker sener, knogler og led. Forsøg har vist, at heste, som kun er på fold er i lige så god form men har stærkere knogler, end heste, som som på boks, men bliver trænet dagligt. Det betyder, at risikoen for skader er mindre, da hestens krop er stærkere. For dig, skulle det gerne betyde færre dyrlægeregninger.

 

Vi gør rigtig meget for et sundt luftmiljø. Vi bruger hamp og træpiller i hvileområdet, fordi hamp støver meget lidt og træpiller er gode til at inddæmme ammoniak og tage lugten. Hestene går ude næsten hele tiden, og vi har sikret god naturlig ventilation i hvileområdet. Så hvis du har en hest med følsomme luftveje, har du en ting mindre at tænke på, når den bor i vores løsdrift.

 

Vores basisområde er lavet med stier og områder af forskellige materialer, vi har beton, stabilgrus, sand, jord og plastikriste. Det giver et område, som er - om ikke muddefrit - så med meget begrænset mudder. Det giver god grobund for en sund hov, med mindre risiko for dårligt horn, sur stråle eller muk i koderne.

 

Indendørs området giver mange bekvemmeligheder med indendørs striglepladser, vandspiltovet, det opvarmede skab-/sadelrum med håndvask og varmt vand, det opvarmede dækkenrum med ventilation og den gode belysning både dag og aften. Her kan du have dine ting lunt og tørt, og kan tage dig af din hest uden at blive våd på regnfulde dage. 

 

Vi har ridehus med spejl, to udendørs grusbaner, en springbane på græs, ryttertoilet og et dejligt miljø med søde mennesker. Vi træner mange forskellige ting: Horsemanship, dressur, spring, ponytrav og masser af hygge. Se faciliteter.

 

Kontakt Marianne for at bestille din plads nu

på telefon 60 64 62 61 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gør det nu, mens der stadig er ledige pladser

Gør det for at give din hest en stald som giver den, hvad den naturligt har behov for